Docenttrainingen en workshops

Heeft u vragen over één van deze workshops?
Neem gerust contact met ons op via: info@objectwijs.nl

Prijzen op aanvraag

Studiedag voor je team: Object Based Learning; leren van en met objecten in toekomstbewust onderwijs.

04
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Tijdens deze studiedag leer je werken met Objecten. Objecten zijn in Object Based Learning de basis, de verhalenvertellers, de nieuwsgierigmakende triggers in jouw les. Met objecten gaan we de dialoog aan met de wereld om ons heen, gisteren, vandaag en morgen. Onderzoek, contextueel leren, multiperspectief denken en handelen, (nieuwe) betekenisgeving, actuele vraagstukken en de Sustainable Development Goals, burgerschap, ontwerp en design methodieken, werken met museale objecten en alledaagse objecten.

Deze studiedag kan voor docenten in Primair Onderwijs (groep 7/8) of Voortgezet Onderwijs georganiseerd worden. Duur: ongeveer 5 uur. Aantal docenten in overleg, datum in overleg. Prijs op aanvraag. Mogelijk vanaf 6 deelnemers.

Na deze studiedag is niet alleen jouw kijk op de wereld en objecten veranderd, maar kun je ook direct met het geleerde aan de slag in je klas, op elk moment dat het jou uitkomt, zelfs zonder voorbereiding, want objecten zijn overal om ons heen, ook in je klaslokaal!

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Bewaar dit product voor later